Bisnestaikurit löytävät sellaisetkin asiakkaat,

joiden olemassaolosta et edes tiennyt.

Yli 20 vuotta taikonut Taikuri Juha Laurila on esiintynyt lapsesta saakka. Hän on huomannut, että taikurin herättämän huomion ja voimakkaiden tunteiden avulla voi auttaa yrityksiä tulemaan nähdyksi. Laurila houkuttelee taikatempuillaan asiakkaita yritysten osastoille messuilla ja yritystapahtumissa.

Myynninvalmentaja Reijo Myllärillä on vuosikymmenien kokemus myynnin johtamisesta yhdistettynä valtavaan määrään tietoa ihmisen käyttäytymisestä. Hän on opiskellut sosiologiaa, viestintää, sosiaalipsykologiaa, psykologiaa ja NLP-tekniikoita. Reijo on myös jo 10 vuoden ajan ollut mukana kouluttamassa myynnin ja markkinoinnin ammattilaisia MMA ry:ssä.

Yhdistelmänä Taikuri Laurila ja Reijo Mylläri ovat dynaaminen myynnintekijätiimi. Ennen tapahtumaa Mylläri valmentaa myyntitiimin. Tapahtumassa Taikuri seuloo ihmismassoista potentiaaliset ostajat ja tuo heidät osastolle. Lopuksi Mylläri yhdessä yrityksen oman huippuunsa hiotun myyntitiimin kanssa vie kaupat maaliin.

Bisnestaikureiden palveluita ovat messut, yritystapahtumat, myynninvalmennus sekä kattava joukko kolmen ydintoiminta-alueen tukitoimintoja.

Bisnestaikurit todella tekevät ihmeitä yrityksesi imagolle ja myynnille. Se täytyy nähdä ja kokea itse. Varmaa on, että tulet hämmästymään.

Business Design — kuulostaa hyvältä,tuntuu hyvältä, näyttää hyvältä, se on hyvää!Vaikuttaminen asiakaskokemukseen tehdään koko palveluketjussa.

Kaikki palvelut samalta tiskiltä. Saat meiltä helposti myös palvelut messuosastosi suunnittelemiseen ja rakentamiseen. Voimme tehostaa markkinointiviestejäsi tapahtumakohtaisilla verkkosivuilla sekä vaikuttavalla kuvamateriaalilla tai videoilla. Asiakaskontaktien tallentamiseksi saat kauttamme CRM -ohjelmiston. Yrityksenne tilaisuuksiin tuomme bisnestaikuudella täydennetyt tiimiradat luomaan vieraillenne tai henkilöstöllenne suuria tunteita tuottavia kokemuksia.